PAS: Într-un an de mandat Igor Dodon nu a realizat nimic din ce a promis
Foto: adevarul.ro

PAS: Într-un an de mandat Igor Dodon nu a realizat nimic din ce a promis

4 știri, 9

Partidul Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu, a făcut bilanțul primului an de mandat al lui Igor Dodon, în care constată că șeful statului nu a realizat nimic din ceea ce a promis. Mai mult, potrivit formațiunii, Igor Dodon a încălcat angajamente importante, precum faptul că nu va face coaliție cu Plahotniuc.

“Igor Dodon a mințit oamenii doar pentru a le lua voturile, iar acum, împreună cu Plahotniuc, guvernează țara îmbogățindu-se pe seama oamenilor. Ei trăiesc în lux, iar pe cetățeni îi țin în mizerie și sărăcie. Ei vor să rămână nepedepsiți pentru abuzurile lor și să controleze totul în țară”, se arată în bilanțul făcut de PAS.

Astfel, cei de la PAS au realizat un infografic, unde sunt reflectate principalele eșecuri și neadevăruri ale lui Igor Dodon.

În acesta se menționează între altele că Igor Dodon este primul președinte care s-a lăsat suspendat din funcție, acesta a avut șapte vacanțe în primul mandat, iar casa sa de 5 milioane lei a fost cumpărată din surse suspecte.

De asemenea, au fost trasate și patru neadevăruri enunțate de președintele țării, printre care se menționează faptul că exporturile în Rusia au crescut de 3-4 ori, declanșarea în primele o sută de zile a alegerilor anticipate, PSRM nu va face coaliție cu PDM și că va desemna în funcția de procuror un profesionist, neimplicat în acte de corupție.

    Citește pe moldova.org