PAS își convoacă congresul. Va fi aleasă conducerea pentru următorii ani// VIDEO

PAS își convoacă congresul. Va fi aleasă conducerea pentru următorii ani// VIDEO

25 știri, 12

Partidul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), condus de Maia Sandu, își convoacă astăzi, 10 septembrie, cel de-al II-lea Congres Extraordinar al formațiunii. Pe ordinea de zi a Congresului se află alegerea noii conduceri a PAS și discutarea viziunilor politice ale partidului pentru următoarea perioadă.

Anterior, liderul PAS Maia Sandu a declarat presei că la congres vor fi realese organele de conducere și va fi mărită echipa, inclusiv la nivelul organelor de conducere la nivel central.

Totodată, Maia Sandu a menționat că formațiunea sa construiește un altfel de partid și își propune restabilirea încrederii oamenilor în faptul că lucrurile se pot îmbunătăți.

„Foarte mulți politicieni veneau în fața oamenilor, vorbeau frumos, le promiteau că vor avea o viață bună. Iar apoi toți făceau aceleași lucruri, aproape toți, căci probabil au fost persoane care și-au dorit să îmbunătățească viața oamenilor, însă, după cum se vede, nu le-a reușit”, a declarat Maia Sandu.

Partidul Acțiune și Solidaritate a fost constituit la 15 mai 2016, în cadrul Congresului Național al Partidului. Tot atunci a fost aleasă și conducerea PAS. Astfel Maia Sandu a fost desemnată președinta PAS, Liliana Nicolăescu-Onofrei și Sergiu Musteață au fost aleși în funcțiile de vicepreședinți, iar fostul viceministru al Educației, Igor Grosu, – în funcția de secretar general.

Daniela Terzi-Barbăroșie, Nicolae R...

    Citește pe moldova.org