Pavel Filip este convins ca PDM va avea un rezultat bun la alegeri3Foto© tribuna.md

Pavel Filip este convins ca PDM va avea un rezultat bun la alegeri

, 5 știri, 2 vizualizări

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, se declară absolut încrezător că partidul pe care-l reprezintă va avea un rezultat bun în alegerile din 20 octombrie. Asta pentru că „toți candidații PDM sunt oameni de calitate, buni gospodari, profesioniști, ei știu problemele oamenilor și, spre deosebire de alții, știu și soluțiile la aceste probleme”. Declarația a fost făcută, potrivit IPN, în cadrul unui briefing de presă.

Democratul a spus că rezultatele alegerilor vor arăta clar ce-și doresc cetățenii: „Chiar dacă PDM a trecut printr-o criză, a rămas integru datorită structurilor din teritoriu și oamenilor din echipă, respectați de locuitori”. Pavel Filip a mai spus că PDM este „un partid al oamenilor, cu structuri teritoriale în fiecare localitate. Are echipe locale fortificate și oameni gospodari”.

Pavel Filip a mai adăugat că doar aleșii locali ai PDM au adus rezultate concrete în fiecare localitate: „Au reparat drumuri, au iluminat străzi, au construit apeducte. Primarii democrați, cu suportul Guvernului pe care l-a condus, au construit grădinițe, școli, puncte medicale. Au majorat pensiile și salariile și au dat pensionarilor câte 600 de lei de Paște și Crăciun”.