Pavel Filip în discuții cu Ambasadoarea Suediei în Moldova
Foto: curentul.md

Pavel Filip în discuții cu Ambasadoarea Suediei în Moldova

4 știri, 2

Prim-ministrul Pavel Filip a avut, astăzi, o întrevedere cu ambasadoarea Regatului Suediei în Republica Moldova, Signe Burgstaller. Oficialii au avut un schimb de opinii privind cooperarea moldo-suedeză și agenda guvernamentală pentru anul 2018, transmite CURENTUL.

În cadrul discuției, premierul a mulțumit autorităților suedeze pentru susținerea parcursului european al țării noastre și pentru sprijinul acordat în promovarea reformelor. În context, Pavel Filip a menționat că anul 2018 va fi unul al dezvoltării, în care Guvernul va sta departe de politică și se va axa pe pași concreți în scopul creșterii bunăstării cetățenilor țării.

Șeful Executivului s-a referit la prioritățile de pe agenda Guvernului 2018, între care reforma justiției, cea a sistemului educației și dezvoltarea economică a țării. Un accent deosebit va fi pus pe reformele sociale, pe investițiile în infrastructura rutieră, precum și pe sectorul tehnologiei informației.

Diplomata suedeză i-a urat premierului ca anul 2018 să fie unul al progresului, reiterând sprijinul Suediei în eforturile țării noastre de modernizare și de aliniere la standardele europene.

Cristina Pendea

    Citește pe curentul.md