Pavel Filip: Mizăm pe sprijinul Bucureștiului pentru a menține țara noastră pe drumul integrării europene5Foto© publika.md

Pavel Filip: Mizăm pe sprijinul Bucureștiului pentru a menține țara noastră pe drumul integrării europene

, 6 știri, 5 vizualizări

Liderul Partidului Democrat (PD), Pavel Filip, a cerut la București, în cadrul unei întrevederi cu conducerea Partidului Social Democrat (PSD), sprijinul României pentru a menține R. Moldova pe drumul integrării europene.

În cadrul întrevederilor cu ministrul Finanțelor Publice și președinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, ministrul interimar al Afacerilor Interne și secretarul general PSD, Mihai-Viorel Fifor, senatorul și președintele Consiliului Național PSD, Ionuț Vulpescu și Secretarul Internațional al partidului, Victor Boștinaru, fostul premier de la Chișinău s-a plâns pe actuala guvernare „ACUM” - PSRM.

„În contextul în care la Chișinău, prin acțiunile sale, noua guvernare îndepărtează zilnic R. Moldova de UE și România și deturnează vectorul extern al țării, mizăm pe sprijinul Bucureștiului pentru a menține țara noastră pe drumul integrării europene”, a declarat Pavel Filip.