Pavel Postica, despre excluderea Marinei Tauber din alegeri: Este deja a doua sancțiune aplicată concurentului electoral2Foto© noi.md

Pavel Postica, despre excluderea Marinei Tauber din alegeri: Este deja a doua sancțiune aplicată concurentului electoral

, 5 știri, 9 vizualizări

Potrivit lui Postica, instanța va fi cea care va decide, dacă sancțiunea aplicată concurentului electoral este sau nu excluderea din cursă. Potrivit lui Postica, Marina Tauber a mai încălcat legislația electorală prin nedeclararea fondurilor utilizate în campanie și atunci CEC a decis să-i aplice drept sancțiune doar un avertisment.

Vicepreședintele CEC, Pavel Postica, spune că este deja a două oară pe parcursul campaniei electorale pentru alegerile din municipiul Bălți când concurentul electoral Marina Tauber încalcă legislația electorală.

„Este deja a doua sancțiune aplicată concurentului electorală în această campanie. Exact pentru aceleași tipuri de încălcări, pentru utilizarea fondurilor nedeclarate în campanie. Instanța de judecată este cea care decide. Noi am făcut o analiză și am pus pe masa instanței toate probele pe care le avem la dispoziție.