PDM: Vom aplica o tactică foarte clară în 2018 – an electoral
Foto: adevarul.ro

PDM: Vom aplica o tactică foarte clară în 2018 – an electoral

8 știri, 7

Partidul Democrat din Moldova (PDM) va aplica o tactică foarte clară în anul 2018 – an electoral – va acționa în beneficiul cetățenilor și nu se va implica în lupte și războaie politice. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al formațiunii, Vitalie Gamurari, în cadrul unei conferințe de presă, informează CURENTUL.

Gamurari a spus că PDM s-a întrunit astăzi în prima ședință săptămânală a formațiunii din acest an.

„A fost o ședință de totalizare. Au fost discutate și stabilite rezultatele și restanțele Parlamentului și Guvernului în 2017”, a spus purtătorul de cuvânt, precizând că mai multe detalii vor fi oferite în cadrul ședinței comune Parlament-Guvern, ce va avea loc astăzi.

Totodată, el a spus că PDM a examinat și a evaluat domeniile de activitate și va demonstra, în 2018, că partidul de guvernământ poate să facă față promisiunilor și să implementeze politicile stabilite. „S-a găsit o soluție atunci când a fost inițiată reforma Guvernului și au fost propuși noii miniștri, care nu sunt implicați politic și se vor dedica funcțiilor și domeniilor lor de activitate”, a explicat Gamurari.

Purtătorul de cuvânt a reiterat că PDM nu are adversari politici în alegeri și se concentrează pe realizarea promisiunilor și reformelor demarate.

Cristina Gurez

foto: privesc.eu

    Citește pe curentul.md