„Pentru Moldova” acuza deputații PAS, PDM și ai Platformei DA de faptul ca nu a fost creata o comisie de ancheta propusa de aceștia© publika.md

„Pentru Moldova” acuza deputații PAS, PDM și ai Platformei DA de faptul ca nu a fost creata o comisie de ancheta propusa de aceștia

, 7 știri, 6 vizualizări

Platforma „Pentru Moldova” condamnă iresponsabilitatea deputaților PAS, PPDA și PD, care au blocat crearea Comisiei pentru investigarea atacurilor raider comise de Veaceslav Platon.

Potrivit unui comunicat al platformei, refuzul fracțiunilor parlamentare ale PAS, PPDA și PD de a delega membrii săi în comisia parlamentară privind investigarea circumstanțelor de preluare forțată a unor acțiuni pe piața nebancară, cu accent pe ultimele evenimente din jurul companiei de asigurări Moldasig, trezește îndoieli rezonabile în privința beneficiarului intereselor pe care le apără deputații respectivi prin blocarea anchetei respective.

„Chiar în ajun membrii comisiei juridice au votat unanim pentru acest proiect. Ce s-a întâmplat pe parcursul unei singure nopți?! Ce sau cine a influențat deciziile fracțiunilor respective și le-a impus să se împotrivească creării comisiei de anchetă?!