Peste 200 de muncitori au fost implicați, noaptea trecuta, la curațarea drumurilor din țara

Peste 200 de muncitori au fost implicați, noaptea trecuta, la curațarea drumurilor din țara6Foto© today.md

Peste 200 de muncitori au fost implicați, noaptea trecuta, la curațarea drumurilor din țara

, 15 știri, 2 vizualizări

Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI) informează că, în noaptea de 18 decembrie, pe drumurile naționale s-au efectuat lucrări de patrulare și combatere a lunecușului. În procesul tehnologic, au fost antrenate 102 utilaje speciale, 1347.6 tone de material antiderapant și implicați 238 de muncitori rutieri.

Circulația rutieră pe drumurile naționale este satisfăcătoare. Starea părții carosabile la Nord, Centru și Sud este pe alocuri umedă și lunecuș.

Ministerul Economiei și Infrastructurii recomandă participanților la trafic să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, în special a celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă.

Trebuie și în continuare să muncim ca pe drumurile naționale să se circule în siguranță. Noaptea trecută s-au efectuat continuu lucrări de patrulare și combatere a lunecușului. Dorim ca cetățenii să ajungă cu bine la destinație, fără a-și pune viața în pericol
Chiril Gaburici,
251 de muncitori au fost implicați noaptea trecută la…
Trebuie și în continuare să muncim pe drumurile naționale să se circule în siguranță. Noaptea trecută s-au efectuat continuu lucrări de patrulare și combatere a lunecușului. Dorim ca cetățenii să ajungă cu bine la destinație, fără a-și pune viața în pericol
Chiril Gaburici,
Chiril Gaburici: Drumurile ce prezintă riscuri pentru…