Peste 35 mii de oameni au urmărit un show aviatic excepțional la Aeroportul Chișinău
Foto: diez.md

Peste 35 mii de oameni au urmărit un show aviatic excepțional la Aeroportul Chișinău

5 știri, 10

Avia Invest a organizat pe Aeroportul Internațional Chișinău un show aviatic excepțional. Anul acesta s-a înregistrat un record nou: peste 35 mii de oameni au urmărit cele mai spectaculoase acrobații aeriene și un concert cu cei mai îndrăgiți interpreți din Moldova.

Concesionarul Aeroportului Chișinău a organizat Sărbătoarea dedicată Zilei Aviației Civile care a avut un program bogat, divers și interesant. Zboruri în formație cu Aeroclubului României și Air Moldova, Iacarii Acrobați și Federația de Parașutism din Moldova au executat acrobații absolut inedite.

În premieră pentru Republica Moldova, a evoluat Dunking Devils, renumita echipă de baschet acrobatic care a impresionat vizitatorii cu o mulțime de configurații unice.

Standul Avia Invest a fost unul memorabil, impresionând mulțimea prezentă la eveniment. Vizitatorii au avut posibilitatea să călătorească în timp. Elementele și personajele zonei au creat atmosfera și imaginea perfectă a începutului aviației civile.

Zona pentru cei mici a fost una impresionantă. Copiii s-au distrat de minune alături de super eroiii preferați într-o zonă special amenajată. Aceștia au participat la mai multe activități: trambuline, experimente educative, ateliere de creație pentru toate gusturile, face-painting și show-uri cu baloane de săpun.

Deasemenea, Avia Invest a felicitat peste 500 de veterani din cadrul Aviației Civile și s-au oferi...

    Citește pe diez.md