Piața agro-alimentară „Delfin”, din sectorul Buiucani al capitalei, se închide pe o perioadă nedeterminată4Foto© publika.md

Piața agro-alimentară „Delfin”, din sectorul Buiucani al capitalei, se închide pe o perioadă nedeterminată

, 7 știri, 9 vizualizări

Piața agro-alimentară „Delfin”, din sectorul Buiucani al capitalei va fi închisă de mâine, 7 iulie, pe o perioadă nedeterminată. Pretorul sectorului, Vadim Brînzaniuc, susține că decizia aparține directorului pieței, care spune că piața are nevoie de lucrări de reparație. Despre aceasta pretorul a anunțat în cadrul ședinței primăriei din această dimineață.

Mai exact, directorul spune că piața va fi închisă pentru reconstrucția sistemului antiincendiu. Brînzaniuc a menționat că municipalitatea nu este de acord cu închiderea pieței și va insista pe păstrarea, cel puțin, a gheretelor pentru comercializarea produselor agro-alimentare.

Pretorul a mai declarat că sistarea pieței pune în dificultate atât comercianții, cât și locuitorii de pe strada Alba Iulia, care au rămas fără piață și fără produse proaspete. Acesta a mai precizat că terenul pe care este amplasată piața este proprietate privată.