ULTIMA ORĂ! PL se va înregistra ca participant în campania electorală a referendumului pentru demiterea lui Chirtoacă
Foto: diez.md

ULTIMA ORĂ! PL se va înregistra ca participant în campania electorală a referendumului pentru demiterea lui Chirtoacă

15 știri, 34

Reprezentanții Partidului Liberal au anunțat că urmează să depună astăzi actele de înregistrare a partidului ca participant la referendum. Asta după ce Comisia Electorală Centrală a refuzat să-l înregistreze pe Dorin Chirtoacă ca participant la referendumul local de demitere a lui Dorin Chirtoacă din funcția de Primar General al municipiului Chișinău.

Despre acest lucru PL a anunțat printr-un comunicat de presă.

Totodată, liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu a declarat că luni, judecătorul îl va felicita pe Chirtoacă cu posibilitatea de a depune actele pentru a participa la referendum.

„Luni, 23 octombrie, după ce astăzi, 21 octombrie este ultima zi de depunere a documentelor, pentru a participa în campania referendumului de revocare a lui Dorin Chirtoacă din funcția de Primar General al mun. Chișinău, judecătorul mai mult jucăuș decât independent, va spune cu voce tare, poftim, D-le Primar General suspendat Dorin Chirtoacă, mergeți și depuneți actele pentru a participa la referendumul de revocarea D-stră din funcție de Primar General al mun.

Chișinău. Și toată lumea care nu cunoaște legislația și subtilitățile, va aplauda și va striga bravo, în sfârșit avem justiție independentă, judecătorul trebuie decorat cu ordinul zeiței Themis”, a scris Ghimpu într-o postare pe rețele de socializare.

    Citește pe realitatea.md