PLDM are un nou vicepreședinte și secretar general
Foto: sputnik.md

PLDM are un nou vicepreședinte și secretar general

8 știri, 21

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) are un nou vicepreședinte și un secretar general. Aceștia au fost aleși în funcții în cadrul Consiliului Politic Național (CPN) desfășurat astăzi.

Pe ordinea de zi a ședinței au fost incluse mai multe chestiuni organizatorice, cum ar fi revizuirea componenței CPN, alegerea noilor membri ai Biroului Permanent Central, a vicepreședintelui și a secretarului general al partidului. La fel, au fost puse în discuție probleme privind organizarea și funcționarea PLDM, situația în organizațiile teritoriale, activitatea deputaților liberal-democrați, dar și aspecte privind contextul social-politic din Republica Moldova.

Președintele PLDM, Viorel Cibotaru, a prezentat un raport privind situația actuală și strategia formațiunii pentru consolidarea structurilor de partid. Cibotaru a opinat că, într-un context foarte nociv pentru societate, cu alunecări tot mai evidente spre autoritarism, cu tentative metodice de distrugere a spectrului politic, PLDM a reușit să reziste și să-și păstreze o mare parte din capitalul uman valoros.

La rândul său, vicepreședintele partidului, Vadim Pistrinciuc, a menționat că, optând să rămână în opoziție față de actuala guvernare, PLDM a făcut o alegere umană, de civilizație și de bun simț, or ceea ce se întâmplă acum în Republica Moldova este degradarea oricăror instutute democratice și creșterea sentimentului de f...

    Citește pe independent.md