Pod prăbușit la periferia orașului Praga! Mai multe persoane au căzut în râul Vltava

Pod prăbușit la periferia orașului Praga! Mai multe persoane au căzut în râul Vltava

6 știri, 6

Cel puțin patru persoane au fost rănite, două fiind în stare gravă, după ce un segment al unui pod pietonal s-a prăbușit, sâmbătă după-amiază, la periferia orașului Praga, informează presa cehă.

Un pod pietonal care făcea legătura cu Palatul Troja, situat la periferia nordică a capitalei Cehiei, s-a prăbușit sâmbătă după-amiază pe o porțiune de 250 de metri, informează agenția CTK și site-ul Blesk.cz.

Potrivit autorităților cehe, citate de site-ul german Tag24.de, patru persoane au căzut de pe pod în Râul Vltava, două dintre acestea fiind în stare gravă.

Autoritățile cehe au intervenit cu ambulanțe, vehicule de pompieri, ambarcațiuni și elicoptere. În prezent, echipele de intervenție încearcă să se asigure că nu mai este nicio persoană în Râul Vltava.

Podul pietonal a fost construit în anul 1984, iar anchetatorii încearcă să afle de ce s-a prăbușit. "O parte a podului a căzut, iar un alt segment riscă să se prăbușească", a declarat Martin Kavka, purtătorul de cuvânt al pompierilor din Praga.

    Citește pe jurnal.md