Pregătirile în toi pentru primul festival în podgorii – Must Fest 2017

Pregătirile în toi pentru primul festival în podgorii – Must Fest 2017

10 știri, 9

Pe platoul Must Fest s-a dat start pregătirilor pentru primul și cel mai mustos festival al toamnei. Pe podgorii deja a început instalarea scenei, amenajarea zonelor de degustare, de zdrobire a strugurilor și a platourilor destinate școlilor de vin.

Festivalul Must Fest este dedicat în acest an aniversării a 65 de ani de la fondarea Combinatului de vinuri „Cricova”.

“Am pregătit o serie de activități pentru toate vârstele, must pentru toate gusturile și cea mai bună muzică ” a declarat Denis Șova, director general Centrul de Business și Turism “Cricova-Vin”.

Până la amurgul zilei de joi, 7 septembrie, împreună vom descoperi zonele mustoase ale evenimentului: iarmarocul cu obiecte artizanale, muzeul Cricova în aer liber, școlile de vin, zona promenadei în podgorii, zona cu bucate tradiționale și nu doar, zdrobirea strugurilor și zona pentru cei mici – “Copilărie dulce”.

Iar la apus de soare ne vom distra pe ritmurile muzicii balcanice împreună cu legendarul Goran Bregović și Wedding and Funeral Orchestra.

Astăzi, reprezentanții de presă au fost pe platoul festivalului și au avut posibilitatea să urmărească cum decurg pregătirile pentru primul festival al toamnei. Tot astăzi, în premieră a fost prezentat primul divin “Cricova”.

“De astăzi, diversitatea produselor „Cricova” devine mai mare. Vrem să vă prezentăm în premieră divinul „Cricova”, lansat cu ocazia aniversării a 65 de...

    Citește pe moldova.org