Premierul Chicu a participat la ședința comună cu Președintele țării, Igor Dodon, și Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi4Foto© publika.md

Premierul Chicu a participat la ședința comună cu Președintele țării, Igor Dodon, și Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi

, 18 știri, 6 vizualizări

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, a participat la ședința comună cu Președintele țării, domnul Igor Dodon, și Președintele Parlamentului, doamna Zinaida Greceanîi. La finalul ședinței, oficialii au informat presa despre subiectele abordate în cadrul discuției.

Președintele Igor Dodon a menționat că au fost discutate subiecte precum susținerea instituțiilor din domeniul culturii, inițiative sociale în rezultatul cărora peste 1 milion de cetățeni vor beneficia de ajutoare financiare, necesitatea de monitorizare a evoluției prețurilor în vederea protejării păturilor social-vulnerabile și proiecte menite să crească nivelul de viață practic în toate localitățile țării. Șeful statului a anunțat că vor fi lansate programe guvernamentale de aprovizionare cu apă, gaz și lichidarea gunoiștilor neautorizate.

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a menționat utilitatea acestui format de comunicare, care a demonstrat eficiență în primele două luni ale mandatului Guvernului Chicu.