Premierul Filip a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Pettit
Foto: tribuna.md

Premierul Filip a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Pettit

15 știri, 2

Premierul Pavel Filip a apreciat înalt activitatea ambasadorului SUA în Republica Moldova, James Pettit, în cadrul unei întrevederi de rămas bun care a avut loc astăzi.

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, Prim–ministrul a subliniat că suportul Statelor Unite ale Americii, acordat în mod constant țării noastre, a fost resimțit în diverse domenii prin acțiuni și inițiative concrete.

„Vreau să vă mulțumesc pentru contribuția adusă la consolidarea dialogului moldo–american. Avem o relație de prietenie dintre statele noastre – am discutat mereu problemele existente și contez în continuare pe relații sincere”, a subliniat Pavel Filip.

Oficialii au făcut un schimb de opinii privind prioritățile de activitate și reformele promovate de Executiv.

„Ne asumăm în continuare realizarea programului de guvernare fundamentat pe Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană pentru că unicul parcurs pe care îl avem este parcursul european”, a spus premierul.

La rândul său, ambasadorul James Pettit, a mulțumit pentru dialogul deschis și posibilitatea de a fi într-un contact permanent cu Executivul de la Chișinău, menționând că Statele Unite ale Americii vor susține și în continuare modernizarea țării noastre.

Andriana Cheptine

    Citește pe tribuna.md