Premierul Pavel Filip va merge în Parlament cu noua structură a Guvernului

Premierul Pavel Filip va merge în Parlament cu noua structură a Guvernului

6 știri, 5

CHIȘINĂU, 13 iul – Sputnik. Premierul Pavel Filip va prezenta deputaților noua structură a Cabinetului de Miniștri, imediat ce Legea cu privire la Guvern va intra în vigoare. Anunțul a fost făcut, joi, de președintele Parlamentului Andrian Candu.

”Imediat ce noua Lege cu privire la Guvern, votată săptămâna trecută de Parlament, va fi promulgată și publicată în Monitorul Oficial, premierul Pavel Filip poate veni în Parlament cu noua structură a Guvernului”, a declarat spicherul.

Candu susține că Parlamentul trebuie să accepte noua structură a Executivului moldovean până la finele acestei sesiuni parlamentare, care se încheie la 31 iulie.

”Cu siguranță acest lucru trebuie să se realizeze până la sfârșitul acestei sesiuni. În timpul cel mai apropiat, premierul va veni în Parlament cu noua structură”, a menționat președintele Parlamentului.

Și premierul Pavel Filip a declarat că va merge în fața deputaților pentru a le prezenta noua structură a Guvernului Republicii Moldova.

”Până la finele lui iulie, voi merge în Parlament pentru a prezenta structura Guvernului, ca să avem reforma aprobată până la sfârșitul acestei sesiuni, iar până la finele anului să implementăm reforma Guvernului”, a declarat șeful Executivului de la Chișinău.

Filip a precizat că această reformă este foarte importantă pentru Republica Moldova.

”Această reformă nu înseamnă doar micșorarea numărului de ministe...

    Citește pe sputnik.md