Președintele de Onoare al Partidului Șor îi cere lui Lilian Carp dovezi după ce a învinuit-o pe Tauber că a furat 5 milioane7Foto2Video© tv8.md

Președintele de Onoare al Partidului Șor îi cere lui Lilian Carp dovezi după ce a învinuit-o pe Tauber că a furat 5 milioane

, 16 știri, 12 vizualizări

Președintele de onoare al Partidului Politic ȘOR, Valeriu Klimenco, solicită deputaților actualei majorități parlamentare să înceteze acuzațiile nefondate în adresa deputaților fracțiunii parlamentare, având în vedere în special de deputatul Blocului ACUM, Lilian Carp, care a acuzat-o pe Marina Tauber că ar fi "hoața care a furat 5 milioane...".

"Solicităm deputatului Blocului ACUM, Lilian Carp, să vină cu dovezi clare despre acuzația gravă în adresa membrilor noștri de partid. Argumentul ar fi decizia instanței de judecată. În caz contrar, vom cataloga astfel de învinuirii drept defăimarea imaginii reprezentanților partidului și încercarea de a insulta întreg Partidul", a declarat președintele de onoare al Partidului ȘOR, Valeriu Klimenco.

Amintim că nu este prima dată când Lilian Carp și Marina Tauber au un conflict. Deputatul deocamdată nu a reacționat la declarațiile de mai sus.