Președintele țării i-a adresat un mesaj de felicitare mitropolitului Vladimir cu prilejul zilei de naștere3Foto© abcnews.md

Președintele țării i-a adresat un mesaj de felicitare mitropolitului Vladimir cu prilejul zilei de naștere

, 5 știri, 14 vizualizări

Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove și Episcopul de Bălți și Fălești, PS Marchel, își sărbătoresc astăzi zilele de naștere. Cu această ocazie, președintele țării i-a adresat un mesaj de felicitare Mitropolitului, iar ÎPS Vladimir, l-a felicitat la rândul său pe Episcopul de Bălți și Fălești, PS Marchel, scrie SHOK.md.

Președintele cu această ocazie a valorificat munca Mitropolitului Vladimir în țara noastră și i-a adus urări de sănătate și de bine în slujirea și consolidarea Bisericii.

„Este greu de estimat rolul pe care ÎPS Vladimir l-a avut în renașterea Ortodoxiei pe meleagul nostru, la consolidarea Bisericii și menținerea păcii civice și a valorilor tradiționale. ÎPS Vladimir, permiteți-mi să Vă aduc sincere mulțumiri pentru munca depusă de-a lungul anilor. Vă doresc sănătate și continuarea activității întru binele Bisericii Ortodoxe a Moldovei”, a notat pe pagina sa de Facebook.