Prezentarea raportului de activitate a Primarului, Ion Ceban7Foto1Video© unimedia.info

Prezentarea raportului de activitate a Primarului, Ion Ceban

, 26 știri, 3 vizualizări

CHIȘINĂU, 21 feb - Sputnik. La începutul discursului său edilul-șef a remarcat că la Primăria Chișinău nu este loc pentru politică, ci doar pentru implementarea politicilor în folosul locuitorilor capitalei noastre.

”Prea mult a durat haosul, care a fost în Chișinău, iar ceea ce am găsit, acum 100 de zile, nici pe departe nu puteam spune că am avut o capitală a Republicii Moldova, dar o localitate mare cu conducători corupți, care își făceau propriile interese. Am găsit o instituție care nu era transparentă și deschisă pentru oamenii săi. Cu turnichet la intrare și cu acțiuni birocratice. Dar, am găsit și o echipă de oameni de treabă, muncitori, care doresc să schimbe lucrurile spre bine”, a menționat Ion Ceban.

Primarul susține că, împreună cu echipa sa, a început să găsească soluție pentru problemele acumulate de-a lungul anilor în municipiu și anume. Ceban a remarcat că a început să înlăture obiectivele amplasate ilegal.    Din cele 5 sectoare au fost evacuate 262 de gherete, 173 de fundații rămase după evacuarea gheretelor, 567 de panouri publicitare, 29 de garaje, 99 de garduri, două debarale și 12 rulote.