Primăria Chișinău anunță un venit de 1,7 milioane, în urma celei de-a doua licitații din acest an privind acordarea dreptului de locațiune2Foto© noi.md

Primăria Chișinău anunță un venit de 1,7 milioane, în urma celei de-a doua licitații din acest an privind acordarea dreptului de locațiune

, 7 știri, 4 vizualizări

Primăria municipiului Chișinău informează că miercuri, 7 aprilie, s-a desfășurat cea de-a doua licitație din acest an privind acordarea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, proprietatea municipiului Chișinău, unde au fost adjudecate 11 spații, iar suma totală a tranzacțiilor constituie circa 1,7 milioane lei.

La concurs au fost expuse 17 spații, cu suprafețe de la 8,3m², până la 295,6 m², pentru drept de locațiune pe o perioadă de 5 ani. Prețul inițial pentru încăperile expuse a fost de la 5000 lei până la 350 000 lei. Din spațiile solicitate, 4 au fost adjudecate prin licitație, iar restul prin negocieri directe, deoarece a fost câte un singur ofertant.

Primăria Chișinău informează că cel mai scump spațiu a fost adjudecat la suma de 700 mii lei, prețul inițial fiind de 100 mii lei. Acesta reprezintă un parter și subsol cu suprafața de 133,2m² din str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni.