Primarul de Chișinău, enervat la culme că, în timp ce orașul riscă să rămână fără apă, CSE se face că plouă3Foto© publika.md

Primarul de Chișinău, enervat la culme că, în timp ce orașul riscă să rămână fără apă, CSE se face că plouă

, 8 știri, 12 vizualizări

„1 februarie, peste 2 zile suntem șantajați că orașul Chișinău va rămâne fără apă, deoarece punctele de la “Apă Canal” vor fi deconectate de la energia electrică” – a declarat primarul capitalei, Ion Ceban, care în context s-a adresat Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE), informează CURENTUL.

„De la „fâsurile” și așa numitele inspecții financiare anunțate de prim-ministră, situația nu se schimbă. Informez că în situație de criză majoră la una din instituțiile strategice pentru țară, cei de la guvernare se fac că plouă. La ședința CSE nici nu au abordat subiectul!

78 de milioane de lei este datoria „Apă Canal” pentru energia electrică, formată în ultimele 2 luni din cauza scumpirilor la gaze și electricitate, costurile fiind majorate de guvernare. Cei din PAS au dreptul să scumpească totul și deciziile fiind adoptate în 13 minute, invocând motivul regional și războiul din Ucraina, pe când cei de la “Apă Canal” de parcă nu ar avea aceleași circumstanțe. Dublele standarde și ipocrizia nu au margini la cei din PAS”, a mai spus edilul.