Primarul interimar de Chișinău dă asigurări că presa poate participa la ședințele operative ale Primăriei4Foto© agora.md

Primarul interimar de Chișinău dă asigurări că presa poate participa la ședințele operative ale Primăriei

, 8 știri, 5 vizualizări

Primarul interimar a dat asigurări că presa poate participa la ședințele operative de luni, precum și la celelalte ședințe ale Primăriei Chișinău. Talmaci spune că nu a existat o dispoziție publică care să interzică accesul presei în sală și a specificat că ședințele se vor schimba pentru zilele de luni la ora 14.00.

Un grup de protestatari și reprezentanți ai ONG-uri de presă, au protestat azi în fața Primăriei Chișinău, cerând repetat să fie reluată practica anterioară, când ședințele săptămânale ale Primăriei erau publice și se transmiteau în regim online.

„Excepție a fost doar prima ședință, organizată două săptămâni în urmă. Această ședință a fost cu ușile închise din motiv că s-au discutat niște întrebări foarte dificile”, spune Talmaci. Edilul spune că ulterior ședințele s-au desfășurat cu ușile deschise, asta deși pe site-ul Primăriei nu a fost publicată ordinea de zi pentru ședința operativă de luni, așa cum se făcea anterior.