Prințesa Thailandei consideră că Moldova poate deveni o destinație turistică atractivă pentru conaționalii săi
Foto: diez.md

Prințesa Thailandei consideră că Moldova poate deveni o destinație turistică atractivă pentru conaționalii săi

8 știri, 7

Prințesa Thailandei consideră că Moldova poate deveni o destinație turistică atractivă pentru conaționalii săi. Aceasta se află într-o vizită turistică în țara noastră.

Posibilitatea extinderii relațiilor de cooperare între Republica Moldova și Thailanda, în special în domeniul turismului, au fost discutate astăzi, 13 martie, de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, cu Prințesa Maha Chakri Sirindhorn a Thailandei.

În cadrul discuției, interlocutorii au menționat că în ultimii ani Thailanda a devenit o destinație turistică tot mai agreată de cetățenii Republicii Moldova și este în interesul ambelor state de a implementa proiecte investiționale care ar permite punerea la dispoziție a unui pachet amplu de servicii calitative. Ministrul Tudor Ulianovschi a specificat că autoritățile de la Chișinău acordă o importanță sporită dezvoltării turismului, inclusiv prin crearea unei infrastructuri moderne în țară, fapt care va permite atragerea turiștilor străini în Republica Moldova.

La rândul său, Prințesa Maha Chakri Sirindhorn a specificat că a rămas impresionată de locațiile turistice pe care le-a vizitat și este convinsă că prin realizarea unor programe promoționale ale Republicii Moldova în Thailanda, țara noastră poate deveni o destinație atractivă nu doar pentru thailandezi, dar și pentru cetățenii din alte state ale regiunii.

    Citește pe diez.md