Valcov a prezentat prioritățile BNS pentru anul curent
Foto: diez.md

Valcov a prezentat prioritățile BNS pentru anul curent

8 știri, 6

Datele finale ale Recensământului Populației și Locuințelor din 2014 vor fi făcute publice la 31 martie 2017 – aceasta fiind principala prioritate a BNS în anul curent. Anunțul a fost făcut de directorul general al Biroului Național de Statistică (BNS), Vitalie Valcov, în cadrul unei conferințe de presă.

După cum comunică TRIBUNA, potrivit lui Valcov, publicarea datelor cu privire la Recensământul populației reprezintă una dintre prioritățile principale pentru anul 2017 ale Biroului Național de Statistică al Republicii Moldova.

„Prioritățile noastre pentru anul 2017 sunt, în primul rând, publicarea și prezentarea rezultatelor cu privire la Recensământul populației din anul 2014, care va fi prezentat în termenul stabilit de legislația în vigoare. De asemenea, consolidarea legislației în vigoare cu privire la activitatea Biroului Național de Statistică, îmbunătățirea și diversificarea metodologiilor de cercetare și producere a datelor statistice, consolidarea specialiștilor care activează în BNS, precum și îmbunătățirea comunicării și promovării culturii din domeniu statistic”, a declarat Vitalie Valcov.

Anastasia Borta

    Citește pe tribuna.md