Procurori, judecători, ofițeri CNA și alte câteva sute de persoane, „ostatici” într-un club de noapte din Chișinău3Foto1Video© deschide.md

Procurori, judecători, ofițeri CNA și alte câteva sute de persoane, „ostatici” într-un club de noapte din Chișinău

, 4 știri, 16 vizualizări

Noaptea de sâmbătă spre duminică, 29-30 ianuarie, a fost o noapte fierbinte, la un local unde s-a dat o petrecere privată cu câteva sute de persoane, după ce poliția a venit cu verficări fără a avea toate actele la îndemână, iar administrația s-a baricadat în interiorul localului. Iresponsabilitate organelor de drept, dar și cea a administrației localului, ar fi fost la un pas de a se solda cu urmări tragice, după ce petrecăreții ar fi început să se sufoce în interior. La petrecere, portivit surselor Deschide.MD, au fost prezenți mai mulți procurori, judecători, dar și ofițeri CNA.

Sursele Deschide.MD susțin că operațiunea ar fi fost pusă la cale, pe ultima sută de metri, în sala mare a Inspectoratului Național de Investigații, în cadrul unei ședințe secrete unde s-a efectuat instructajul forțelor de ordine implicate în documentarea localurilor de noapte care nu respectă hotărârile CNSEP.

Potrivit acelorași surse, în jurul orei 00:00, echipajele s-au deplasat la clubul de noapte „ATICO”, de pe strada Nicolae Dimo, unde avea loc o petrecere privată cu aproximativ 400 de persoane, printre care se aflau mai mulți acuzatori de stat din cadrul Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Ciocana, magistrați din cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, dar și ofițeri din cadrul Centrului Național Anticorupție.