Procurorii au scos de sub sechestru o parte din bunurile care figurau în dosarul lui Plahotniuc pentru spălare de bani2Foto© deschide.md

Procurorii au scos de sub sechestru o parte din bunurile care figurau în dosarul lui Plahotniuc pentru spălare de bani

, 6 știri, 13 vizualizări

Despre acest lucru a anunțat astăzi, într-un briefing de presă, deputatul PAS Lilian Carp. Potrivit parlamentarului, banii au fost scoși de sub sechestru print-o ordonanță emisă la 17 februarie anul curent de către procurorul Procuraturii Anticorupție Alexandru Cernei.

Deputatul consideră că scoaterea de sub sechestru a respectivilor bani va periclita procesul de recuperare a surselor financiare ce au fost dobândite prin infracțiune. „Nu este o întâmplare această ridicare de sechestru. Toate lucrurile se întâmplă într-un context politic foarte interesant.

După ce Dodon și-a înscăunat propriul procuror, noi vedem că, în loc să fie trași la răspundere, toți cei implicați în încercarea de lovitură de stat, vorbim de Plahotniuc și suita sa, încetișor se întoarce acasă”, a spus Lilian Carp. Deputatul PAS lasă să se înțeleagă e vorba de o înțelegere dintre Vladimir Plahotniuc și președintele Igor Dodon.