Procurorul general va cere ridicarea imunității unor parlamentari - declarație© noi.md

Procurorul general va cere ridicarea imunității unor parlamentari - declarație

, 5 știri, 20 vizualizări

Anunțul a fost făcut astăzi de către vicepreședintele Parlamentului, Alexandr Slusari, într-o conferință de presă, cu referire la anumite discuții de pe culoare.

„S-a zvonit intens că poate să vină mîine procurorul general să ceară ridicarea imunității. Sînt mai mulți deputați care merită acest lucru, din punctul meu de vedere. Despre dosarul privind furtul miliardului, s-a vorbit despre dosarul privind coruperea deputaților, mai este dosarul care vizează Casa Presei, cunoaștem cine-i vizat acolo... Calculele mele arată că minimum trei deputați, foști colegi de la PD, merită să le fie ridicată imunitatea”, a declarat Slusari, la Parlament.

Vicepreședintele Parlamentului dezabrobă „stilul asiatic” de a conduce Parlamentul, dar și R. Moldova în general, după ce conducerea Legislativului a decis astăzi, în numai 10 minute, să convoace pentru marți o ședință în plen a deputaților, pe motiv că ar mai rămas „șase-șapte subiecte” de pe ordinea de zi de la ședința de vinerea trecută care nu au fost dezbătute.