Proiectul trecerilor de pietoni iluminate din Orhei, extins de echipa Partidului „Șor” și în localități rurale4Foto© curentul.md

Proiectul trecerilor de pietoni iluminate din Orhei, extins de echipa Partidului „Șor” și în localități rurale

, 7 știri, 7 vizualizări

Primele două treceri de pietoni iluminate au fost inaugurate la Răculești, raionul Criuleni, pe un segment de drum de importanță națională. Alte patru treceri moderne iluminate au fost date în folosință în Șipoteni, raionul Hâncești.

În cadrul ceremoniei de inaugurare a noilor treceri de pietoni din Șipoteni, primarul localității Nicolae Moroz a menționat că proiectul reprezintă preluarea bunelor experiențe din Orhei, acolo unde echipa lui Ilan Șor a amenajat mai multe asemenea treceri de pietoni.

„Nu orice sat din Moldova se poate mândri cu asemenea treceri pietonale iluminate. Șipoteni este una din primele localități rurale unde a fost implementat un asemenea proiect necesar, menirea căruia este să fie asigurată securitatea pietonilor. Iluminarea zebrelor cu reflectoare roșii intermitente, la noi în sat, este un proiect demarat la inițiativa liderului nostru llan Șor”, a spus primarul Nicolae Moroz.