PSMR nu a închis ușile pentru blocul ACUM, declară secretarul executiv al socialiștilor, Vlad Batrîncea3Foto© deschide.md

PSMR nu a închis ușile pentru blocul ACUM, declară secretarul executiv al socialiștilor, Vlad Batrîncea

, 6 știri, 7 vizualizări

Marți, 19 martie, organele interne ale PSRM se vor aduna din nou pentru a decide ce va face formațiunea în continuare. Declarația aparține deputatului ales din partea Partidului Socialiștilor Vlad Batrîncea, transmite IPN.

„Noi, partidul pentru care a votat cea mai mare parte dintre oameni, trebuie să propunem societății o cale pe care să mergem. Și noi sîntem siguri că dacă această cale va fi în interesul cetățenilor, atunci Moscova, Bruxelles și alte capitale din lume vor avea o atitudine înțelegătoare”, a declarat socialistul în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova.

Socialistul spune că deocamdată PSRM nu a elaborat un alt scenariu decît de negociere cu blocul ACUM. „Noi am văzut multe informații, dar cel puțin acestea nu au fost discutate și nu au fost adoptate decizii. Spre deosebire de ei (n.r. blocul ACUM), noi nu am închis nicio ușă, nu ne-am supărat”, spune Vlad Batrîncea, secretar executiv al PSRM.