Putin, cu paharul în mână, anunță că bombardamentele asupra infrastructurii energetice a Ucrainei vor continua3Foto© timpul.md

Putin, cu paharul în mână, anunță că bombardamentele asupra infrastructurii energetice a Ucrainei vor continua

, 6 știri, 32 vizualizări

Președintele rus, Vladimir Putin a recunoscut că ținta bombardamentelor rusești este infrastructura energetică a Ucrainei și a amenințat că atacurile de acest tip vor continua. În cadrul ceremoniei organizate cu ocazia Zilei Eroilor Patriei, Putin a ținut să afirme că Ucraina ar sta în spatele incidentului de pe podul din Kerci sau de la centrala nucleară Kursk, scrie CNN.

„Acum se vorbește mult despre atacurile noastre asupra infrastructurii energetice a țării vecine. Da, o facem. Dar cine a început? Cine a lovit podul din Crimeea? Cine a aruncat în aer liniile electrice de la centrala nucleară Kursk? Cine a lăsat fără apă Donețk? A nu furniza apa unui milion de oameni este un act de genocid”, a declarat președintele rus.

Putin a acuzat de asemenea oficialii occidentali că închid ochii în fața acțiunilor guvernului de la Kiev, arătându-se nemulțumit de criticile aduse la adresa războiului pe care la declanșat în Ucraina.