Raionul Ungheni va avea un nou drum european

Raionul Ungheni va avea un nou drum european7Foto© today.md

Raionul Ungheni va avea un nou drum european

, 10 știri, 7 vizualizări

Raionul Ungheni va beneficia de un nou drum European, care va asigura conexiunea a 20 de localități la rețeaua de drumuri naționale, se arată într-un comunicat al Serviciului informare de la Ministerul Economiei și Infrastructurii.

Despre aceasta a anunțat ministrul Chiril Gaburici, în cadrul întâlnirii cu primarii din raionul Ungheni din 29 noiembrie.

Este vorba de drumul Cornești – Boghenii Noi – Năpădeni M5, cu o lungime pe peste 34 de kilometri.

Lucrările la acest drum au fost anunțate încă în aprilie 2015, doar că atunci se vorbea despre drumul regional Cornești-Năpădeni. În vara anului 2016, a fost anunțată licitația, doar că deja pentru reconstrucția drumului Cornești-Boghenii Noi-Năpădeni.

Susțin orice proiect care readuce optimismul în localitățile noastre. Traseul Cornești – Boghenii-Noi – Năpădeni M5 asigură accesul locuitorilor din regiune la 31 de instituții de învățământ, 10 instituții medicale, obiective turistice, stația de cale ferată, precum și cu 28 de întreprinderi. Acest drum este unul foarte important pentru regiune și voi avea grijă personal, ca acesta să fie realizat calitativ și în termen
Chiril Gaburici,
Raionul Ungheni va avea un nou drum European. Lucrarile vor…
Traseul Cornești – Boghenii-Noi – Năpădeni M5 asigură accesul locuitorilor din regiune la 31 de instituții de învățămînt, 10 instituții medicale, obiective turistice, stația de cale ferată, precum și cu 28 de întreprinderi. Acest drum este unul foarte important pentru regiune și voi avea grijă personal, ca acesta să fie realizat calitativ și în termen
Chiril Gaburici,
Ungheni va avea un nou drum european