Reghina Apostolova, desemnată reprezentant împuternicit în sectoarele Râșcani și Poșta-Veche
Foto: unimedia.info

Reghina Apostolova, desemnată reprezentant împuternicit în sectoarele Râșcani și Poșta-Veche

4 știri, 11

Viceprimarul de Orhei, Reghina Apostolova, a fost desemnată reprezentant împuternicit al Partidului Politic „ȘOR” în sectoarele Râșcani și Poșta-Veche, transmite CURENTUL.

Candidatura acesteia a fost aleasă la reuniunea de partid care a adunat sute de membri ai formațiunii din cele două sectoare.

Prezent la ceremonie, președintele formațiunii, Ilan Șor, a declarat că bunăstarea socială a oamenilor, securitatea și încrederea în ziua de mâine, sunt cele mai importante priorități pentru partidul pe care îl conduce. Ilan Șor a mai menționat că este imposibil să elaborezi un program de acțiuni pentru toate problemele fără o comunicare directă și continuă cu locuitorii. Anume din acest motiv, s-a decis crearea unei structuri de partid a reprezentanților împuterniciți.

„Vorbim despre învățământ superior și protecție socială gratuită, construcția locuințelor sociale, crearea locurilor de muncă și lupta împotriva corupției. Și noi nu doar vorbim, dar și ne ținem de cuvânt. Chiar dacă Partidul „ȘOR” nu se află la guvernare, formațiunea a reușit să implementeze proiectele sociale în întreaga țară”, a spus Ilan Șor.

La rândul său, Reghina Apostolva a promis să justifice încrederea care i-a fost oferită.

„Voi depune toate eforturile ca împreună cu echipa de partid și locuitorii sectoarelor Râșcani și Poșta-Veche să elaborăm un plan concret de acțiuni pentru dezvoltarea sectorului, care v...

    Citește pe curentul.md