Replici acide la prima dezbatere Trump-Biden: Nimic deștept la tine, Joe6Foto3Video© independent.md

Replici acide la prima dezbatere Trump-Biden: Nimic deștept la tine, Joe

, 7 știri, 3 vizualizări

Prima dezbatere pentru alegerile prezidențiale din SUA a avut loc în Cleveland, Ohio, a durat o oră și jumătate și a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News. Cei doi candidați la președinția SUA au răspuns la întrebări care acoperă toate subiectele fierbinți ale agendei publice americane, de la gestionarea pandemiei de COVID și asigurările medicale până la protestele ”Black lives matter”, dar și subiecte globale precum schimbările climatice și încrederea în știință, potrivit digi24.

În mod excepțional, din cauza pandemiei, publicul a fost foarte restrâns, numărul celor prezenți fiind foarte mic față de dezbaterile din anii trecuți. Toți participanții din public au fost testați pentru COVID-19. Prima doamnă Melania Trump și fiica cea mare a președintelui, Ivanka au fost prezente. Alte două dezbateri ar urma să mai aibă în loc în datele de 15 și 22 octombrie, iar alegerile vor avea loc în 3 noiembrie.

Schimburile de replici au fost acide și cei doi și-au adresat jigniri în mai multe rânduri. S-au întrerupt unul pe  celălalt la fiecare frază și, la un moment dat, Joe Biden i-a spus chiar lui Trump: „Mai  taci, omule!”