Reuniune a Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Legislativele Republicii Moldova și României, la Chișinău
Foto: adevarul.ro

Reuniune a Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Legislativele Republicii Moldova și României, la Chișinău

18 știri, 5

Reuniunea Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României va avea loc la Chișinău, luni, 11 iunie 2018. Cea de a VII-a Reuniune a Comisiei va fi găzduită de Parlamentul Republicii Moldova. potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului.

Foto: parlament.md

Urmare a discuțiilor dintre deputații din comisiile permanente ale Parlamentului Republicii Moldova și parlamentarii din comisiile Camerei Deputaților și Senatului României, va fi semnată Declarația Comisiei Comune pentru Integrare Europeană. Documentul va puncta prioritățile în viitoarea colaborare moldo-română. Ulterior, copreședinții Comisiei, George Mocanu și Bogdan-Ionel Rodeanu vor susține un briefing de presă.

Conform agendei, delegația Parlamentului României la Comisia Comună pentru Integrare Europeană va avea întrevederi cu Președintele Parlamentului Andrian Candu, deputații din Comisia economie, buget și finanțe, Comisia politică externă și integrare europeană, Comisia protecție socială, sănătate și familie. Parlamentarii români vor mai purta discuții cu oficiali de la Guvern și vor vizita o serie de instituții de menire socială și culturală, renovate cu sprijinul financiar al Guvernului României.

Parlamentul Republicii Moldova va fi reprezentat la Reuniune de către deputații George Mocanu, Marcel Răducan, Roman Boțan, Corneliu Padnevici, ...

    Citește pe abcnews.md