Un tânăr din Republica Moldova s-a aruncat de la etajul unui bloc din Iași. Tânărul se certase cu soția

Un tânăr din Republica Moldova s-a aruncat de la etajul unui bloc din Iași. Tânărul se certase cu soția

11 știri, 2

Un tânăr de 26 de ani din Republica Moldova s-a aruncat în gol de la etajul patru al unui bloc de locuit din orașul Târgu Frumos din România, scrie bzi.ro. Bărbatul a recurs la acest gest după un conflict cu soția.

În dimineața zilei de marți spre miercuri, în jurul orei 3:00, un vecin a fost trezit de tipetele care se auzeau din apartamentul de alături unde locuiesc cei doi tineri.

La un moment dat, acesta a auzit un zgomot ciudat și când s-a uitat pe geam l-a văzut pe vecin întins pe asfalt. Acesta a sunat imediat la Serviciul 112 și un echipaj medical s-a deplasat la fața locului. Tânărul din Republica Moldova s-a aruncat de la etajul patru, de la aproximativ 10 metri.

“Medicul care s-a deplasat la fața locului l-a intubat pe pacient și l-a transportat la Spitalul «Sf. Spiridon» din Iași. Pacientul a fost dus direct în sala de operație. În urma impactului cu solul, pacietul a suferit o ruptură de vezică urinară și lacerații usoare“, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD de la Spitalul “Sf. Spiridon”.

Potrivitei, post operator evoluția stării de sănătate a pacientului este stabilă. “În cursul zilei va face un examen Computer Tomograf. Sperăm că prognosticul să fie favorabil“, a declarat Diana Cimpoeșu.

    Citește pe moldova.org