Să vină campionii la Chișinău! 22 de elevi din Moldova îi vor însoți pe teren, în ziua marelui meci, pe jucătorii echipei Franței3Foto© prime.md

Să vină campionii la Chișinău! 22 de elevi din Moldova îi vor însoți pe teren, în ziua marelui meci, pe jucătorii echipei Franței

, 6 știri, 7 vizualizări

Să vină campionii! 22 de copii de la două licee francofone din Chișinău vor avea șansa unică să pășească pe terenul de fotbal în ziua marelui meci, alături de campionii mondiali en-titre. Elevii îi vor însoți pe membrii echipei Franței, dar și pe fotbaliștii moldoveni înainte de partida din cadrul preliminariilor EURO 2020.

Copiii au făcut deja o mică excursie pe stadionul Zimbru, unde se va disputa meciul dintre naționalele Franței și Republicii Moldova. Elevii abia așteaptă să întâlnească vedetele fotbalului mondial.

Favoritul copiilor este, totuși, atacantul Kylian Mbappe.

"Cred că nu contează cu cine iese în teren, cu fotbaliștii noștri sau cei din Franța, dar cred că e o experiență să iasă în mulțime și anume la așa un meci. Cred că e foarte important", a afirmat tatăl unui elev Segiu Musteață.