Saci plini cu milioane de hrivne, găsiți într-o pădure din Ucraina

Saci plini cu milioane de hrivne, găsiți într-o pădure din Ucraina

4 știri, 11

Saci plini cu milioane de hrivne au fost găsiți într-o pădure din Ucraina. Bancnotele cu nominalul de 20, 50, 100 și 200 de hrivne erau marunțite și se aflau în saci pe care erau atașate etichete ale Băncii Naționale a Ucrainei.

Potrivit 112.ua, sacii cu bani au fost depistați într-o pădure din apropierea orașului Dnipro.

Responsabilii de la Banca Națională a Ucrainei au declarat că investighează circumstanțele acestui caz.

„Banca Națională studiază cu atenție cazul bancnotelor de hrivne mărunțite găsite în apropiere de orașul Dnipro în saci cu sigiliile Băncii Naționale. Acum, Banca Națională examinează toate circumstanțele acestui caz “, a declarat autoritatea de reglementare din Ucraina într-o declarație.

Potrivit celor de la BNU, în conformitate cu normele în rigoare, bancnotele mărunțite urmează a fi transportate la poligoane specializare de deșeuri, iar de reciclarea acestora se ocupă un agent economic cu care autoritatea de reglementare are încheiat un contract.

Acesta nu este primul caz de acest fel. Acum patru ani, în Donețk au fost găsiți aproape un miliard de hrivne, la fel marunțiți.The post Saci plini cu milioane de hrivne, găsiți într-o pădure din Ucraina// VIDEO appeared first on Moldova.org.

    Citește pe moldova.org