Salvador Sobral, câștigătorul concursului Eurovision, și-a anunțat retragerea de pe scena muzicală

Salvador Sobral, câștigătorul concursului Eurovision, și-a anunțat retragerea de pe scena muzicală

7 știri, 6

Cântărețul lusitan Salvador Sobral, laureatul de anul acesta al concursului Eurovision câștigat pentru prima dată în istorie de Portugalia, și-a anunțat vineri retragerea de pe scena muzicală în urma unor probleme de sănătate care l-au obligat să-și anuleze concertele, relatează EFE.

Muzicianul în vârstă de 27 de ani va delecta vineri seară publicul cu ultimul său concert la Jardines del Casino din Estoril, în cadrul Târgului Internațional din Cascais, înainte de a se dedica „științei” cum el însuși a explicat, urmând să fie tratat de o problemă despre care nu i-a plăcut niciodată să vorbească.

Probleme de sănătate ale lui Sobral s-au aflat după participarea sa la ediția de anul acesta a Eurovisión, pe care a câștigat-o cu balada sa „Amar pelos dois” și care a rămas în istorie cu un punctaj record de 758 de puncte care a adus trofeul Portugaliei.

După acest triumf au început să circule zvonuri despre sănătatea sa precară, iar presa a ajuns să speculeze că solistul ese în pericol să moară, dacă nu va face curând un transplant de inimă.

După ce a câștigat Eurovisión, Sobral a avut o vară intensă cu numeroase concerte în promovarea albumului său „Excuse me” cu un turneu pe care a fost nevoit să-l întrerupă, la sfârșitul lunii august, când a anunțat anularea mai multor spectacole la recomandarea medicilor.

Însă ceea ce se credea că va fi o scurtă întrerupere s-a prelungit pe o p...

    Citește pe independent.md