Salvatorii au scos teafăr la suprafață un bărbat care a căzut într-o groapă de pe un șantier din sectorul Ciocana al capitalei3Foto© unimedia.info

Salvatorii au scos teafăr la suprafață un bărbat care a căzut într-o groapă de pe un șantier din sectorul Ciocana al capitalei

, 7 știri, 4 vizualizări

Un bărbat de 38 de ani a avut nevoie de ajutorul salvatorilor după ce a căzut într-o groapă adâncă de 3 metri a unui șantier de lucru pe strada Meșterul Manole nr.1 din municipiul Chișinău. Din fericire, în urma incidentului, persoana salvată nu a avut de suferit.

Cazul a avut loc în seara zilei de 17 august, salvatorii din cadrul Detașamentul Salvatori și Pompieri Ciocana din Capitală fiind alertați de trecători. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:54.

La fața locului, în cel mai scurt timp a intervenit un echipaj de intervenție. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că persoana se afla într-o groapă cu adâncimea de 3 metri. Salvatorii au reușit evacuarea bărbatului în vârstă de 38 de ani în cel puțin 10 minute.