Samsung a prezentat primul smartphone cu patru camere din lume
Foto: www.publika.md

Samsung a prezentat primul smartphone cu patru camere din lume

4 știri, 7

Samsung a prezentat primul smartphone cu patru camere din lume. Este vorba despre modelul Galaxy A9 prin care Samsung ridică rapid ștacheta la puțin timp după lansarea primului telefon cu trei camere foto.

În urmă cu două zile, Google a prezentat Pixel 3, telefon despre care se spune că va ajunge aproape sigur pe primul loc în topul smartphone-urilor cu cele mai bune camere foto.

În contradicție cu Google, care a rămas la o singură cameră foto, Samsung a vrut să bifeze o premieră în lume prin lansarea smartphone-ului cu patru camere foto. Așadar, alături de camera principală de 24 de megapixeli, Galaxy A9 mai are o cameră ultra-wide de 8 MP, o cameră telefoto de 10 MP, dar și una pentru profunzime de 5MP.

În teorie, cu cât mai multe camere are un telefon, cu atât calitatea fotografiilor este mai bună. S-ar putea totuși ca aceasta să fie o strategie de marketing.

După încheierea cursei megapixelilor, producătorii aveau nevoie de o altă cifră pe care să o crească constant la lansarea unui telefon nou - așa au apărut telefonaele cu mai multe camere foto.

Galaxy A9 va fi disponibil începând cu luna noiembrie în trei variante de culori, iar cea mai ieftină versiune va costa 600 de euro.

Citește pe publika.md