Scandal pe șantierul ilegal de pe strada Nicolae Costin 44/1. Un medic, agresat de reprezentantul companiei de construcții2Foto© deschide.md

Scandal pe șantierul ilegal de pe strada Nicolae Costin 44/1. Un medic, agresat de reprezentantul companiei de construcții

, 5 știri, 19 vizualizări

Debandada construcției ilegale de pe strada Nicolae Costin, 44/1 a continuat și astăzi. După mai multe încercări eșuate, Primăria Chișinău a început astăzi lucrările de demolare, iar reprezentantul companiei de construcții s-a dat în spectacol și a solicitat intervențai unei ambulanțe, după care a agresat un medic.

Astăzi, după mai bine de două săptămâni, Primăria Chișinău a început demolarea fundamentul blocului, însă intervenția muncitorilor s-a lăsat cu scandal. Ulterior a fost solicitată intervenția ambulanței, după ce reprezentantului companiei de construcții i s-a făcut rău. Însă, în timp ce i se acorda ajutor medical, dânsul l-a agresat pe unul dintre medici.

Contactată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, ne-a comunicat că:

„Politistii din sectorul Buiucani au fost antrenați astăzi în menținereaa ordinei publice la șantierul de pe strada Nicolae Costin 44/1, dar și pentru a nu fi create careva impedimente lucrătorilor de demolare. Ulterior, reprezentantului companiei de construcții i s-a făcut rău, iar la fața locului a fost solicitat un echipaj medical pentru a i se acorda îngrijiri medicale.