Se încearcă preluarea SA Cariera Micăuți - angajați© noi.md

Se încearcă preluarea SA Cariera Micăuți - angajați

, 4 știri, 5 vizualizări

În urma acestor acțiuni, este blocată activitatea de extragere a zăcămîntului și valorificare a produsului existent în stoc. Astfel, ca rezultat mai mult de 130 salariați sînt în imposibilitatea de a munci, a obține un venit și a întreține familiile.

Potrivit lor, din 15 iunie 2020, administratorul unui SRL a început o campanie ilegală de împiedicare a activității economice a S.A. Cariera Micăuți, „urmărind interese obscure financiare personale ce nu i se cuvin”. „Ceea ce se întîmplă în ultima perioadă, în opinia noastră, este un atac raider care conturează un interes și influență vădită a politicului corupt și iresponsabil.

Astfel, se încearcă preluarea sau chiar distrugerea entității economice S.A. Cariera Micăuți.

Iar Comisia de anchetă a modului de exploatare a substanțelor minerale utile a fost platforma organizată de unii deputați, pentru a influența activitatea autorităților statului, instanțelor de judecată, în vederea stopării activității economice a Carierei Micăuți, iar în caz de necesitate să meargă nemijlocit la Carieră și să stopeze activitatea așa după cum au și făcut anterior”, au menționat salariații Carierei.