Se intampla in Chișinau! Doua femei sunt lovite cu pumnii in piept de catre un individ, in plina strada9Foto1Video© publika.md

Se intampla in Chișinau! Doua femei sunt lovite cu pumnii in piept de catre un individ, in plina strada

, 14 știri, 11 vizualizări

Momentul în care două femei sunt lovite concomitent cu pumnii în piept de către un trecător, pe starda Alecu Russo din sectorul Rîșcani al capitalei. Ulterior, una din ele se prăbușește la pământ. Incidentul a avut loc la data de 15 mai curent.

Din imaginile postate pe o rețea socială, se vede cum individul le-a lovit brusc pe cele două femei, iar ulterior și-a văzut de drum. Contactată telefonic de către Realitatea.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati a declarat că acest caz este înregistrat la poliție, iar oamenii legii cercetează cazul și întreprind măsurile de rigoare pentru a identifica făptașul.

„Cele două victime sunt două femei în vârstă de 81 și respectiv 36 de ani. Femeia în vârstă de 81 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. pe acest caz a fost pornit un proces penal, iar poliția îl caută pe făptaș pentru a stabili identitatea, dar și locul aflării acestuia”, a menționat Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei.