Securitate sporită la intersecția străzilor Petricani și Balcani, din Chișinău. La Indicația Silviei Radu a fost instalat un semafor
Foto: www.canal2.md

Securitate sporită la intersecția străzilor Petricani și Balcani, din Chișinău. La Indicația Silviei Radu a fost instalat un semafor

5 știri, 5

La intersecția străzilor Petricani și Balcani, din Capitală, va apărea un semafor. O dispoziție în acest sens a fost semnată de Silvia Radu, înainte de a-și anunța suspendarea din funcția de primar interimar de Chișinău. “A fost o solicitare a chișinăuienilor, căreia i-am dat curs”, a declarat astăzi Silvia Radu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Vreau să le mulțumesc tuturor cetățenilor pentru toată susținerea pe care am avut-o. În acest timp am găsit finanțe pentru 70 de mijloace de transport, am început procesul de schimbare a lifturilor vechi, am început să facem curat, am inițiat campanii de curățenii care nu s-au mai făcut de mulți ani, am inclus în program de modernizare câteva parcuri din Capitală, etc. Totuși mai avem multe lucruri care trebuie făcute”, a mai spus fostul edil.

Silvia Radu, candidat independent la funcția de primar de Chișinău, și-a anunțat astăzi suspendarea din funcția de edil interimar. Radu a declarat că mizează pe sprijinul cetățenilor Capitalei și că nu are în spate nici un partid politic. Interimatul funcției de primar de Chișinău, în perioada campaniei electorale, va fi asigurat de către viceprimarul Ruslan Codreanu.

    Citește pe abcnews.md