Ședința-i ședință, dar masa îi sfântă. Socialista Dolință a mâncat zeamă în timpul ședinței Comisiei Juridice6Foto2Video© deschide.md

Ședința-i ședință, dar masa îi sfântă. Socialista Dolință a mâncat zeamă în timpul ședinței Comisiei Juridice

, 9 știri, 9 vizualizări

Se pare că ministrul Justiției Fadei Nagacevschi, surprins fumând și votând la ședința Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) are „concurență” în persoana deputatei PSRM Alla Dolință. Socialista a fost surprinsă mâncând zeamă cu smântână la ședința Comisiei juridice, numiri și imunități, iar la un moment dat chiar a votat cu farfuria în față.

Președintele comisiei, colegul său de fracțiune Vasile Bolea, i-a și dorit „poftă bună” după ce deputat a votat împotriva unui proiect de lege. Bolea însă i-a făcut și observație. „Au rămas zece minute, măcar opriți camera”. Deputata a râs, însă nu și-a abandonat prânzul.

Anterior, Rise Moldova a scris că deputata socialistă Alla Dolință este una dintre persoanele de încredere ale președintelui Igor Dodon. Împreună cu soțul său, Igor Dolință, sunt unii dintre cei mai importanți finanțatori ai PSRM. Mai mult, familia Dolință a deținut direct sediul central al PSRM din Chișinău, trecut ulterior în proprietatea unei companii din Cipru, ai cărei beneficiari finali se ascund în spatele a două off-shore-uri implicate în Panama Papers.