Șefa guvernului finlandez, Sanna Marin, ar fi fost testată negativ la testul antidrog© agora.md

Șefa guvernului finlandez, Sanna Marin, ar fi fost testată negativ la testul antidrog

, 4 știri, 28 vizualizări

Șefa guvernului finlandez, Sanna Marin, ar fi fost testată negativ la testul antidrog pe care l-a efectuat pentru a ruina suspiciunile, după ce o înregistrare video în care ea apărea petrecând a suscitat un val de critici, informează Agerpres.

Urina Sanna Marin a fost testată pentru mai multe tipuri de droguri, precum cocaină, amfetamină, canabis și opioide, a precizat Iida Vallin, o consilieră a premierului Finlandez.„Testul antidrog al premierului Sanna Marin din data de 19 august 2022 nu a dezvăluit prezența vreunui drog. Testul a fost unul complet. Noi nu am ales modul în care a fost efectuat testul", a anunțat într-un comunicat biroul de presă al șefei guvernului, Ida Vallin, adăugând că rezultatele au fost semnate de un medic.

Menționăm că Sanna Marin, numită premier în 2019, a mai fost obiectul unor critici în urma unor petreceri organizate la reședința sa oficială. De asemenea, ea a atras atenția în trecut participând la festivaluri de muzică rock și petrecând în cluburi. În timp ce mulți tineri din Finlanda se mândresc cu această "latură sălbatică" a premierului lor, noua înregistrare video a stârnit de asemenea critici în rândul persoanelor care consideră comportamentul ei nepotrivit.