Șeful Starnet, Alexandru Machedon, se oferă să preia conducerea SIS3Foto© prime.md

Șeful Starnet, Alexandru Machedon, se oferă să preia conducerea SIS

, 4 știri, 44 vizualizări

Alexandru Machedon, directorul companiei „StarNet”, se vrea șef la SIS. Asta în condițiile în care în 2015, Machedon a admis ca datele personale a peste 53 de mii de clienți de-ai săi, să apară în spațiul public. Mai mult, Machedon este și omul de legătură dintre Andrei Năstase și Moscova. Potrivit portalului newsmaker.md, fostul șef al staff-ului electoral al lui Năstase a declarat că membrii ACUM au discutat cu el despre o posibilă numire în această funcție.

Machedon este un bun prieten cu Andrei Tranga, proprietarul celei mai mari rețele de restaurante din Capitală, care figurează într-un dosar de trafic de influență și într-o cauză penală pentru șantaj.

Bloggerul Eugen Luchianiuc a scris că Alexandru Machedon l-a plimbat pe Andrei Năstase cu avionul milionarului Tranga, care este și un apropiat al hoțului în lege Grigore Karamalak, cunoscut în lumea interlopă ca „Bulgaru, în timp ce Tranga se afla în arest. Odată cu venirea la putere a blocului „ACUM”, Andrei Tranga a fost plasat în arest la domiciliu, după două luni petrecute în închisoare.