Șeful statului dezvăluie numele deputatului, care a încercat să îl corupă pe Ștefan Gațcan© tv8.md

Șeful statului dezvăluie numele deputatului, care a încercat să îl corupă pe Ștefan Gațcan

, 5 știri, 17 vizualizări

Președintele țării Igor Dodon, declară că deputatul demisionar Ștefan Gațcan, i-a zis acum câteva zile că la el a venit o persoană din partea deputatei Partidului ȘOR (PP ȘOR) Violeta Ivanov și a încercat să-l mituiască pentru a pleca din fracțiunea Partidului Socialiștilor (PSRM). Ulterior, președintele PP ȘOR, deputatul fugar Ilan Șor, a declarat, într-un video postat pe pagina sa de Facebook, că aceste sunt minciuni.

„El (n.r. Ștefan Gațcan) a venit la mine într-o zi, puțin speriat, și mi-a spus că a venit o rudă, nănașii fiicei, nu știu cine, de la Violeta Ivanov, și i-a pus pe măsă 500 de mii de euro, el a venit mie și mi-a spus de lucrul acesta. Și a doua zi a venit la mine și mi-a spus că el categoric nu și i-am spus să se ducă la Procuratura Generală, dar nu a vrut să se ducă la Procuratura Generalîă să depună denunț (…). Ce s-a întâmplat cu el cu câteva zile în urmă, noi încă o să aflăm, eu nu am discutat cu el”, a zis Dodon în emisiunea sa săptămânală „Președintele Răspunde”.

La râdnul său, Ilan Șor, în apărarea Violetei Ivanov, a spus: „Declar cu toată reponsabilitatea că nici domana Ivanov, nici colegii mei nu se ocupă de cumpărara deputaților. Eu ințeleg perfect că ei (n.r. socialiștii) acuma incearcă să mute atenția de la faptul că oamenii vor de la ei să plece și să dea vina pe altcineva. Băieți, voi măcar o dată puteți să priviți adevărul în ochi?”, a spus Șor.